Uspješna turneja po Slavoniji, Miho Simović, Filip Ćipin i Tomislav Japec nastavili niz, te su i dalje bez poraza!

Uspješna turneja po Slavoniji – istaknuo je Damir Gleđ, tajnik Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor. Dva nastupa dubrovačkog sastava, u oba pobjeda, te se nastavlja niz ‘Pitura‘ u domaćem prvenstvu, HEP Hrvatskoj Super ligi. Vodeći su sa svih šest pobjeda.

Miho Simović, Filip Ćipin i Tomislav Japec brane ove sezone naslov, točnije, love treću ‘krunu‘ u nizu, a četvrtu ukupno. Prvo su sad na slavonskoj turneji dobili Vodovod Osijek s 3:1, a zatim Požegu s 3:0.

U Osijeku je domaćin poveo, Simović je nakon velike borbe izgubio 3:2 od Maria Baneka, ali nakon toga ‘Pituri‘ bez greške. Ćipin je s 3:0 svladao Frana Mihaljevića, Japec s 3:0 bio bolji od Yevhena Kozhemiakina, te Ćipin 3:0 od Baneka.

Nakon toga protiv Požege velika borba, Simović i Japec su slavili s 3:2, Simović protiv Miada Lotfijanabadija nakon što je gubio 2:1 u setovima, a Japec protiv Domagoja Maglića, dok je Ćipin s 3:1 svladao Josipa Arbanasa.

I idući krug je Libertas Marinkolor u gostima. U subotu, 12. studenog, igra kod Pule, a dan poslije, u nedjelju, 13. studenog, kod GSTK Zagreb. U šestom krugu prvenstva, posljednjem prvog dijela lige, 19. i 20. studenog, dočekat će u maloj dvorani Gosipna polja prvo varaždinski StaRR, a zatim Mihovljan.

Dubrovački vjesnik/Tonći Vlasić