Druga momčad Libertas Marinkolora pobjedom u zadnjem nastupu kod kuće potvrdila kako joj je mjesto među drugoligašima

Poraz od TIS-a s 4:1, a zatim pobjeda istim rezultatom protiv Zaboka u zadnjem nastupu kod kuće ove sezone u Prvoj hrvatskoj ligi – zapadDruga momčad Libertas Marinkolora je stigla do svoje pete prvenstvene pobjede u šesnaest nastupa.

TIS je lider lige, koji je dobio trinaest od četrnaest mečeva, (Samobor i HASTK Velika Gorica imaju po dva poraza, te su prvi pratitelji TIS-a), dok je Zabok ostao na šest pobjeda, a nastup u Gospinom polju bila mu je četrnaesta prvenstvena utakmica u sezoni.

Libertas Marinkolor II je sad pobjegao predzadnjoj Svetoj Nedjelji, ima tri pobjede više, a izjednačio se s Dugom Resom, koja je sedma. Na posljednjem desetom mjestu je Opatija 08 bez pobjede,

Marko Venier je dobio Rina Vidana te su ‘Pituri’ poveli protiv TIS-a 1:0, ali nakon toga lider je bio bez greške. Venier je bio najuspješniji u domaćem sastavu protiv Zaboka. Dobio je obje pojedinačne partije plus par igrajući s Filipom Mikulićem. Protiv Zaboka je pojedinačnu pobjedu ostvario i Marko Šarić, te se Libertas Marinkolor 2 na najljepši način oprostio od domaćeg terena u svojoj prvoj sezoni među drugoligašima.

Protiv TIS-a igrao je i Vedran Đurđević, dok je u sastavu bio i Ante Jupek pod vodstvom Antonia Girona.

image

Vedran Đurđević (Libertas Marinkolor)
 Tonči Vlašić
image

Pljesak – Marko Venier…
 Tonči Vlašić
image

Ivan Hencl je dobio obje pojedinačne partije te par za TIS protiv Libertas Marinkolora 2 u Gospinom polju
 Tonči Vlašić
image

Marko Šarić je dobio pojedinačni meč protiv Zaboka
 Tonči Vlašić
image

Pavle Radonić je bio sudac meča Libertas Marinkolor 2 – TIS 1:4
 Tonči Vlašić
image

Marko Venier (Libertas Marinkolor 2)
 Tonči Vlašić

Do kraja sezone Libertas Marinkolor ima dva gostovanja, i to 2. travnja, prijepodne kod Svete Nedjelje, a poslijepodne kod Samobora. Može li sezonu u kojoj je ostvario cilj, osigurao ostanak, zaključiti s još jednom pobjedom?

Dubrovački vjesnik/Tonći Vlasić