Dug je pobjednički niz ‘Pitura‘, još je duži nakon što je Dugo Selo bilo u Gospinom polju

 

Filip Čipin je bez greške u prvenstvu
Filip Čipin je bez greške u prvenstvuTonči Vlašić

Libertas Marinkolor – Dugo Selo u Gospinom polju 3:1. Filip Čipin je dva puta bio u akciji, oba puta je bio uspješniji s 3:1 u setovima, i oba puta je suparniku prepustio treći set. Prvo je dobio Luku Zlatkova, a zatim Luku Martineka, kojeg je dobio i Miho Simović, i to sa čistih 3:0. Gosti su dobili treći ogled: Mislav Martinek je svladao Tomislava Japeca s 12:10, 11:5 i 11:8.

U četvrtom krugu prvenstva Libertas Marinkolor je još domaćin Požegi s kojom igra u nedjelju, 7. studenog, s početkom u 11 sati.

Požega ima dvije pobjede i tri poraza, Dugo Selo tri pobjede i tri poraza. Libertas Marinkolor je dobio svih pet suparnika. Najvrjednija je pobjeda kod varaždinskog StaRR-a, aktualnog doprvaka. Bez poraza je u ligi još samo debitant, STK Zagreb, za kojeg igraju Dragutin Šurbek, Borna Petek, Fran Mihaljević i Neven Juzbašić, legendarni kapetan ‘Pitura’, koji je 17 sezona proveo u dresu dubrovačkog kluba. STK Zagreb je dobio najuspješniji hrvatski klub svih vremena, GSTK Zagreb, i to s 3:2 u trećem krugu HEP Hrvatske Super lige. GSTK Zagreb ima pet pobjeda i jedan poraz, a StaRR tri pobjede i dva poraza.

Libertas Marinkolor i STK Zagreb su trebali biti suparnici u 2. kolu, početkom listopada, ali je utakmica odgođena zbog korone u redovima novog super ligaša iz glavnog grada.

U petom krugu Libertas Marinkolor je 20. studenog domaćin GSTK Zagreb, a dan poslije će ugostiti Pulu, koja ima dvije pobjede i tri poraza.

Libertas Marinkolor je dobio zadnjih 28 utakmica u HEP Hrvatskoj Super ligi!

Dibrovacki vjesnik /Tonći Vlasić