PETI NASTUP JE BIO ZA PET Druga momčad ‘Pitura‘ u svojoj premijernoj sezoni u drugom razredu stigla do prve pobjede

Slavi Marko Venier
Slavi Marko VenierTonči Vlašić

Nije išlo protiv Duge Rese u Gospinom polju, u premijernom nastupu u drugom razredu hrvatskog stolnog tenisa, nije ni u drugom krugu, i to prvom vikendu na strani. Poraz prvo od Dugog Sela, a zatim od Velike Gorice. Nije išlo ni protiv Srdočija u prvoj od dvije utakmice trećeg kruga u Gospinom polju, poraz 4:1, ali jest nekoliko sati poslije kad im je s druge strane stola u njihovom domu stajala Opatija 08.

imageFilip Mikulić u razgovoru sa stolnotenisačima Srdočija, koji su u Gospinom polju bili uspješniji sa 4:1 Tonči Vlašić

Druga momčad Libertas Marinkolora je u svojoj prvoj sezoni u drugom razredu stigla tako u petom nastupu do prve pobjede i prvih bodova. Marko Venier, Filip Mikulić i Marko Šarić su donijeli vodstvo 3:0, a zatim su meč zaključili u paru Venier i Mikulić. Čistih, maksimalnih 4:0. Pamtit će se kako protiv ‘dječjeg vrtića’ iz Opatije mali ‘Pituri’ nisu izgubili niti jedan set uz poen razliku 132:57.

imageMarko Venier (Libertas Marinkolor 2)Tonči Vlašić
imageMarko Šarić (Libertas Marinkolor 2) Tonči Vlašić

Nama je ovo velika škola – istaknuli su ‘Pituri’. U trećem rangu su Filip Mikulić, Marko Venier, Marko Šarić, Vedran Đurđević, Ante Jupek, Nedjeljko Ogresta i Antonio Giron bili prejaki, tu nisu imali niti jedan ozbiljniji meč, a sad imaju priliku igrati kvalitetne mečeve, vidjeti gdje su, koliko još trebaju raditi kako bi sutra mogli zaigrati za prvu momčad u najvećem rangu, HEP Hrvatskoj Super ligi.

Iduće nastupe imat će 13. studenog u Zagrebu (TIS Zagreb) i Zaboku (Zabok). Kod kuče su opet 4. prosinca kad će ugostiti Svetu Nedjelju Novaki, te Samobor.

Druga momčad Libertas Marinkolora je sedma, jednu pobjedi ima i osmi Zabok, dok su na dva posljednja mjesta, devetom i desetom, Sveta Nedjelja Novaki i Opatija 08. TIS Zagreb i Samobor su dva vodeća sastava, jedina bez poraza.

Dubrovački vjesnik/Tonći Vlašić