GAZI LIBERTAS MARINKOLOR SVE PRED SOBOM Nova uvjerljiva pobjeda Filipa, Miha i Tomislava, kojima se smiješi naslov prvaka!

Tomislav Japec (Libertas Marinkolor) foto: Tonči Vlašić
Tomislav Japec (Libertas Marinkolor) foto: Tonči Vlašić

Ni Split, koji je u prvom dijelu sa sedam pobjeda ugrabio četvrtu poziciju u konkurenciji dvanaest klubova HEP Hrvatske Super lige, nije uspio ‘ogrebati’ Libertas Marinkolor, koji je i dalje na prvom mjestu, i dalje na stopostotnom učinku, te korak bliže svom drugom naslovu prvaka Hrvatske.

‘Pituri’ su dobili dvanaest od dvanaest. Najveći konkurenti bi do kraja sezone trebali ostvariti čak četiri pobjede više, a kad se zna kako je do kraja još deset kola, ‘vremena’ za StaRR GSTK Zagreb je sve manje, i manje, a sve je bliže i bliže novo slavlje u Gospinom polju.

Na startu sezone Split je na svojim Gripama uzeo samo jedan set protiv Filipa Čipina, Miha Simovića i Tomislava Japeca, koji su i u svojm domu, maloj dvorani Gospina polja, bili sad još uvjerljiviji. Sva trojica su svoj dio posla odradili bez greške. Čipin protiv Vedrana Bakrača 11:7, 11:8 i 11:6, Simović protiv Josipa Mustapića 11:3, 11:7 i 11:7, te Japec protiv Lovre Kaleba 11:3, 11:6 i 11:3.

image

Libertas Marinkolor nastupa i u Europi – Tomislav Japec, Miho Simović i Filip Ćipin foto: Tonči Vlašić

‘Piture’ čekaju sad dva gostovanja u Slavoniji, idu u Osijek (Vodovod) i Vinkovce (Cibalia). Čake ih potom i put u Rumunjsku. Nastupaju na turniru Europa kupa. Ponovno su u Gospinom polju 10. i 11. travnja kad im u goste stižu Slavonski Brod i Požega.

Dubrovački vjesnik/Tonći Vlašić