REZULTATI 6. KOLA GRADSKE LIGE

U 6. kolu  Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Orlando u ovom kolu trebala je igrati s ekipom NO NAME, i dobila je ovaj susret 7 : 0 bez igre.

Ekipa Srđ pobjedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Milan Rezo donio je dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Pepo Deranja i Ilija Stipić. Ekipa Srđ igrala je bez trećeg igrača.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Ceresit rezultatom 7 : 0 Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Šarić donio je dvije pojedinačne pobjede pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Josip Martinović donio dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta.  Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Drago Kasač donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Drago Kasač i Robert Kralj. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Dragan Bodiroga i Boris Ljutić. Ekipa Aragosa travel igrala je bez trećeg igrača.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, braća Dario i Ivica Petković donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede uz svaki po jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Dario i Ivica Petković.

Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Maro Šimunović donio je dvije pjedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Darko Božić i Marijo Obrovac donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. Poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je već spomenuti igrač utakmice Milo Stražičić. Ekipa Soul caffe igrala je bez trećeg igrača.

Nakon  6. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 12 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 12 i treća ekipa Aragosa travel s osvojenih 10 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 6. kola su  Marko Šarić (Marikolor), Marko Venier (Marinkolor) i Ivo Miličić (Srđ).

Najbolji parovi nakon 6. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Ivo Miličić / Milan Rezo (Srđ) i Pavle Radonić / Milo Stražičić (Soul caffe).

S obzirom da nove mjere stupaju na snagu 28.11.2020. i trajati će do 21.12.2020. mi ćemo napraviti stanku do 18.01.2021. pa ukoliko budu povoljniji uvjeti i ne budu neke zabrane tada bi nastavili takmičenje u Ligi od 7. kola.

Ovom prigodom zahvaljujem se svima vama jer smo bili jači od korone i nismo joj dozvolili da se uvuče u našu malu ali meni dragu zajednicu.

Ukoliko dođe do nekih novih momenata u svezi navedenih Mjera obavijestiti ćemo vas blagovremeno.