REZULTATI 4. KOLA GRADSKE LIGE

U 4.kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Ceresit u ovom kolu trebala je igrati s ekipom NO NAME, i dobila je ovaj susret 7 : 0 bez igre.

Ekipa Orlando pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Damir Gleđ donio je dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set međutim imao je lošiji omjer dobivenih poena u odnosu na igrača utakmice, dok je Jure Volarević donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Jure Volarević. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede koje je ostvario igrač utakmice jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Luka Kulaš. Ovu utakmicu ekipa Orlando je igrala sa dva igrača, pri čemu su utakmice trećeg igrača izgubili bez igre.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Goran Raspopović donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Drago Kasač donio jednu pojedinačnu pobjedu.  Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Robert Kralj i Goran Raspopović. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ilija Stipić.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Nedjeljko Ogresta (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Ivica Petković donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Dario Petković donio dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su braća Dario i Ivica Petković.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Srđ rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Pavle Radonić donio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi 2 pojedinačne pobjede ostvario je Ivo Miličić koji igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, u odnosu na igrača utakmice imao je nešto lošiji omjer dobivenih poena dok je jednu pojedinačnu pobjedu ostvario Milan Rezo.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Ombla rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Marko Šarić donijeo je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Barbara Vlahović donijela jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. Poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Marijo Obrovac.

Nakon  4. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 8 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 8 i treća ekipa Lapad kolor s osvojenih 7 boda.

Najbolji pojedinci nakon 4. kola su  Marko Šarić (Marikolor), Marko Venier (Marinkolor) i Damir Gleđ (Orlando).

Najbolji parovi nakon 4. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Joško Martinović / Ivana Vidojević (Lapad kolor) i Pavle Radonić / Milo Stražičić (Soul caffe).

Još jednom molim sve vas da budemo odgovorni i čuvamo sebe i sve oko nas, kada su po dvije utakmice na rasporedu isti dan u B dvorani nemojte dolaziti na trening i pustimo da te 4 ekipe odrade svoj susret bez nepotrebnih gužvi i uz što manji rizik od zaraze. Kada ste u dvorani nosite zaštitne maske ukoliko taj čas ne igrate za stolom.