REZULTATI 3. KOLA GRADSKE LIGE

U 3. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

S obzirom da je jedna ekipa otkazala takmičenje, zbog nažalost poznatih razloga, prije samog početka 1 kola, mi ćemo voditi ligu s 12 ekipa s tim da će svaka ekipa koja bude u rasporedu kola s NO NAME ekipom dobiti utakmicu bez igre rezultatom 7 : 0 kao i prijavljeni igrači i par s skorom 3 : 0 u setovima i 33 : 0 u poenima.

Ekipa Šampinjoni ZLD u ovom kolu trebala je igrati s ekipom NO NAME, i dobila je ovaj susret 7 : 0 bez igre.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Ombla rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Goran Raspopović donio je dvije pojedinačne pobjede uz četiri izgubljena seta. Pobjedu u paru za poraženu ekipu donijeli su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Darko Božić i Marijo Obrovac.

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Luka Kulaš donio je dvije pojedinačne pobjede uz četiri izgubljena seta dok je Ivana Vidojević donijela jednu pojedinačnu pobjedu.  Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Joško Martinović i Ivana Vidojević. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Dragan Bodiroga.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Ceresit rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Dario Petković (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Nedjeljko Ogresta i Ivica Petković, donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede uz po jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su braća Dario i Ivica Petković.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Pavle Radonić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Milo Stražičić donio je dvije pojedinačne pobjede ali uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Damir Gleđ i Jure Volarević.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Srđ rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Barbara Vlahović i Marko Venier donijeli su svatko po dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Nakon  3. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 6 bodova, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 6 i treća ekipa Lapad kolor s osvojenih 6 boda.

Najbolji pojedinci nakon 3. kola su  Marko Šarić (Marikolor), Marko Venier (Marinkolor) i Damir Gleđ (Orlando).

Najbolji parovi nakon 3. kola su Joško Martinović / Ivana Vidojević (Lapad kolor), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor)  i Ivo Miličić / Milan Rezo (Srđ).

Još jednom molim sve vas da budemo odgovorni i čuvamo sebe i sve oko nas, kada su po dvije utakmice na rasporedu isti dan u B dvorani nemojte dolaziti na trening i pustimo da te 4 ekipe odrade svoj susret bez nepotrebnih gužvi i uz što manji rizik od zaraze. Kada ste u dvorani nosite zaštitne maske ukoliko taj čas ne igrate za stolom.