REZULTATI 1. KOLA GRADSKE LIGE

Vjerujem da ćemo i ovo 43. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu 2020/21. s obzirom da smo uredno i na vrijeme počeli privesti do zadnjeg 22. kola bez većih problema s Covidom 19. Još jednom molim sve vas da budemo odgovorni i čuvamo sebe i sve oko nas, kada su po dvije utakmice na rasporedu isti dan u B dvorani nemojte dolaziti na trening i pustimo da te 4 ekipe odrade svoj susret bez nepotrebnih gužvi i uz što manji rizik od zaraze. Sve vas molim kada ste u dvorani nosite zaštitne maske ukoliko taj čas ne igrate za stolom.

 

U 1. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

 S obzirom da je jedna ekipa otkazala takmičenje, zbog nažalost poznatih razloga, prije samog početka 1 kola, mi ćemo voditi ligu s 12 ekipa s tim da će svaka ekipa koja bude u rasporedu kola s NO NAME ekipom dobiti utakmicu bez igre rezultatom 7 : 0 kao i prijavljeni igrači i par s skorom 3 : 0 u setovima i 33 : 0 u poenima.

 Ekipa Srđ u ovom kolu trebala je igrati s ekipom NO NAME, i dobila je ovaj susret 7 : 0 bez igre.

 Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Robert Kralj i Goran Raspopović.

 Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Pavle Radonić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Milo Stražičić donio je dvije pojedinačne pobjede isto bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Božo Čavala donio također dvije pojedinačne pobjede ali uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić.

 Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Šimun Lukačević donio je dvije pojedinačne pobjede uz četiri izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Joško Martinović i Ivana Vidojević. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Pepo Deranja i Ilija Stipić.

Ekipa Orlando pobjedila je ekipu Ceresit rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Jure Volarević (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Damir Gleđ donio je dvije pojedinačne pobjede isto bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Boris Cikoja i Damir Gleđ. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Teo Kasač i Dragan Križanac.

 Ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu Ombla rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Dario Petković (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Filip Mikulić donio je dvije pojedinačne pobjede isto bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Ivica Petković donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Dario Petković. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Marijo Obrovac.

 Nakon  1. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Srđ s osvojena 2 boda, druga je ekipa Soul caffe s osvojena 2 i treća ekipa Dr Čolić s osvojena 2 boda.

 Najbolji pojedinci nakon 1. kola su Siniša Desnica (Srđ), Ivo Miličić (Srđ) i Milan Rezo (Srđ).

 Najbolji parovi nakon 1. kola su Ivo Miličić / Milan Rezo (Srđ), Pavle Radonić / Milo Stražičić (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).