REZULTATI 5. KOLA GRADSKE LIGE

U 5.kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Tropic Thunder u ovom kolu trebala je igrati s ekipom NO NAME, i dobila je ovaj susret 7 : 0 bez igre.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Milo Stražičić donio je dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set međutim imao je lošiji omjer dobivenih poena u odnosu na igrača utakmice, dok je Pavle Radonić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede koje je ostvario igrač utakmice jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Luka Kulaš.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier donio je dvije pojedinačne pobjede pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Barbara Vlahović donijela dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set.  Pobjedu u paru za poraženu ekipu donijeli su Ilija Stipić i Ivan Vlahutin.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu Ceresit rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Robert Kralj donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Drago Kasač donio dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Drago Kasač i Robert Kralj.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Nedjeljko Ogresta donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Ante Jupek i Ivica Petković donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Filip Mikulić i Ivica Petković.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Ombla rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Milan Rezo i Sandro Spicijarić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo. Poraženoj ekipi svaki po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Marijo Obrovac i Maro Šimunović.

Nakon  5. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 10 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 10 i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 9 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 5. kola su  Marko Šarić (Marikolor), Marko Venier (Marinkolor) i Goran Raspopović (Aragosa travel).

Najbolji parovi nakon 5. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Pavle Radonić / Milo Stražičić (Soul caffe) i Ivo Miličić / Milan Rezo (Srđ).

 

Još jednom molim sve vas da budemo odgovorni i čuvamo sebe i sve oko nas, kada su po dvije utakmice na rasporedu isti dan u B dvorani nemojte dolaziti na trening i pustimo da te 4 ekipe odrade svoj susret bez nepotrebnih gužvi i uz što manji rizik od zaraze. Kada ste u dvorani nosite zaštitne maske ukoliko taj čas ne igrate za stolom.