SVE JE ZA PET UOČI SUSRETA ZA PET ‘Pituri‘ opet ‘očistili‘ sve za sobom!

Dubrovački klub najavljuje derbi protiv StaRR-a, aktualnog prvaka
Dubrovački klub najavljuje derbi protiv StaRR-a, aktualnog prvaka
Kad će taj 7. studenog? Stolnoteniski klub Libertas Marinkolor neće tog dana imati pomoć svojih navijača, korona je kriva, ali će se i u praznoj maloj dvorani Gospina polja ‘baciti na glavu’. Mora pasti prvak, varaždinski StaRR, i to po mogućnosti što uvjerljivije jer nema, kao ni prošle sezone, popravnog. Nema doigravanja. Tko je najbolji u ligaškom dijelu sezone, taj je prvak! U drugom dijelu sezone ima ići u Varaždin.

Protekle četiri sezone Libertas Marinkolor i StaRR odlučivali su o najboljem. Tako će biti i ove sezone. Prvo finale doigravanja dobio je dubrovački klub. Kakva je to bila poslastica od finala. Sva tri meča su odlučena u sedmoj partiji, i sve tri puta je slavio domaćin s tim što je te sezone Libertas Marinkolor imao najbolju poziciju u doigravanju, te se majstorica finala igrala u njegovom domu. StaRR je nakon toga počeo svoj niz. Njemu je pripala 2018., 2019. i 2020. godina.

Do prvog poluvremena u sezoni 2020./21. ‘Pituri’ su očistili sve za sobom. Dobili svih pet mečeva. Svih pet sa čistih 3:0. Ovog vikenda niti jedan set nisu izgubili u duplom programu. Jučer bez greške kod Požege, a danas kod Slavonskog Broda. Miho Simović, Filip Ćipin i Tomislav Japec dočekuju prvaka sa savršenih 15:0!

PETI MEČ Slavonski Brod – Libertas Marinkolor 0:3
Karlo Franjčec – Filip Ćipin 0:3 (5:11, 5:11, 4:11), Stanislav Lošić – Miho Simović 0:3 (8:11, 4:11, 6:11), Juraj Lovrić – Tomislav Japec 0:3 (2:11, 4:11, 7:11)

PIŠE TONČI VLAŠIĆ/DUBROVAČKI VJESNIK
25. listopada 2020. – 15:19

Leave a Reply