Pituri na Lokrumu odigrali turnir boća, iduću subotu na Lokrumu igra se stolni tenis!

BOĆARSKI TURNIR

Ima li boljeg poziva za posjet Lokrumu od riječi divljenja uređenosti otoka od strane naših, dubrovačkih, sportaša i novinara koji su proputovali, a skoro cijeli svijet.

Odigran je četvrti boćarski turnir kao zdravi znak početka sezone kupanja i odmora na Lokrumu.

REZULTATI:

1. KOLO

Sportski novinari (Davor Buconić i Maro Buconić) – STK Marinkolor (Miho Simović i Marko Venier) 11 : 15

Na startu poraz prošlogodišnjih prvaka, a zbog ove pobjede odjekivala je na Skali u povratku pjesma Pitura ‘Na staroj Minčeti zastava viori i ona govori pituri su najbolji‘.

A što bi tek bilo da su Pituri bili prvi.

Rukometaši (Ivo Dragić i Luko Ledinić) – Vaterpolisti (Paulo Obradović i Dalibor Lahalo) 7 : 16 uz odličnu igu Paula Obradovića.

Jasno je svima da su Ivo Dragić i Paulo Obradović dobili odobrenje organizatora koji je uručio wild card dvojici boćarskih zaljubljenika Lediniću i Lahalu koji su im htjeli pomoći ali nisu mogli protiv uigranog oca i sina Buconića.

2. KOLO

Vaterpolisti – S. novinari 10:16, Buconići se razigrali i vratili u igru za prvaka,

STK Marinkolor – Rukometaši 2 : 16, i rukometaši lako do pobjede.

Nakon 2.kola sve 4 ekipe su imale po jednu pobjedu i jedan poraz tako da je rasplet uslijedio u 3.kolu.

3. KOLO

S.novinari – Rukometaši 16 : 3 Buconići odgirali nadahnuto, a Dragića i Ledinića baš ništa nije išlo u odlučujućoj utakmici.

Buconići su trebali čekati rasplet na utakmici STK Marinkolor – Vaterpolisti, je li moguće bilo očekivati da će u finišu vaterpolisti kalkulirati, popustiti pritisku Pitura i njegovih navijača. Tko pozna slavnog Paula Obradovića, zna da uvijek ide na pobjedu. Tako je i bilo. 16: 10 za vaterpoliste. Ni o od opuštanja, a kamoli puštanja. Tuga Pitura jer bi bili prvi da su pobijedili, ovako su Buconići obranili prošlogodišnji naslov i već sada slove kao favoriti za buduće turnire.

1.SPORTSKI NOVINARI 2. VATERPOLISTI3. RUKOMETAŠI

4. STK LIBERTAS MARINKOLOR – ‘Pituri


JU Rezervat Lokrum zahvaljuje sudionicima na sudjelovanju, čestitke svima i već najavljujemo iduću subotu promocija stolnog tenisa u organizaciji STK Libertas Marinkolor i JURL.

#rezervatlokrum

Leave a Reply