ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA LIBERTAS MARINKOLORA, DODJELA PRIZNANJA NAJUSPJEŠNIJIM U 42. IZDANJU GRADSKE LIGE

Tradicionalna večera povodom završetka 42. izdanja dubrovačke stolnoteniske Gradske lige kao i redovna godišnja skupština STK Libertas Marinkolora održala se u restoranu Belvedere.

Dodjeljene su 48 medalje najuspješnijim ekipama kao i najuspješnijim pojedincima u 1. i 2. Gradskoj ligi, te najuspješnijim igračima u igri parova 1. i 2. Gradske lige
 
Titulu prvaka 1. Gradske lige odnijela je ekipa “Marikolor” koja je nastupala u sastavu: Josip MARTINOVIĆ, Marko ŠARIĆ, Marko VENIER, Barbara VLAHOVIĆ i  Lidija VRANJEŠ.

foto: Tonći Vlašić/Dubrovački vjesnik

Drugo mjesto pripalo je ekipi “Dr. Čolić” koja je igrala u sastavu: Ante JUPEK, Marinko MATULOVIĆ, Filip MIKULIĆ, Nedjeljko OGRESTA, Dario PETKOVIĆ i Ivica PETKOVIĆ.

Treće mjesto osvojila je ekipa “OŠ CavtatKonavljanin” koja je nastupala u sastavu: Antonio BOŠNJAK, Matej BUTIGAN, Vlaho CAR, Vedran ĐURĐEVIĆ i Jurica PRPIĆ.

Titulu prvaka 2. Gradske lige osvojila je ekipa “Ceresit” koja je nastupila u sastavu: Ivan BULE, Vinko IVIČEVIĆ, Šimun LUKAČEVIĆ, Mario MOZARA i Patrik SOLDO.

Drugo mjesto pripalo je ekipi “The Dream Team”  za koju su igrali: Nora BEĆIR, Sandra ĐURIŠIĆ, Antonio MASLAĆ, Antun PENDO i Petra RAOS.

Treće mjesto osvojila je ekipa “Tropic Tunder” u sastavu: Dubravko ANDRIJIĆ, Dragan BODIROGA, Goran BRAJKOVIĆ i Slobodan LJEPAVA.

Zlanu medalju za najboljeg igrača 1. Gradske lige  dobio je Marko VENIER  iz ekipe “Marinkolor”, srebrenu medalju Vedran ĐURĐEVIĆ iz ekipe “OŠ Cavtat-Konavljanin” i broncu Filip MIKULIĆ iz ekipe “Dr. Čolić”

U 2. ligi zlatnu medalju za najboljeg igrača dobio je Mario MOZARA iz ekipe “Ceresit”, srebro Šimun LUKAČEVIĆ iz ekipa “Ceresit” i broncu Sandra ĐURIŠIĆ iz ekipe “The Dream Team”.

U 1. ligi u igri parova zlatnu medalju osvojili su Ante JUPEK i Filip MIKULIĆ iz ekipe “Dr. Čolić”, srebrenu medalju dobili su Vlaho CAR i Vedran ĐURĐEVIĆ iz ekipe “OŠ Cavtat – Konavljanin” te brončanu medalju Josip MARTINOVIĆ i Marko VENIER iz ekipe ” Marinkolor”.

U 2. ligi u igri parova zlatnu medalju osvojili su Nora BEĆIR i Sandra ĐURIŠIĆ iz ekipe “The Dream Team”, srebrenu medalju dobili su Luka KULAŠ i Laura MOZARA iz ekipe “JUB” te brončanu medalju Šimun LUKAČEVIĆ i Patrik SOLDO iz ekipe ” Ceresit”.

U 42. izdanju 1. i 2.  Gradske lige nastupilo je 89 natjecatelja.

Dubrovački vjesnik – Toonći Vlašić

 

 

 

 

 

Početak 43. Prvenstva Grada Dubrovnika u stolnom tenisu predviđeno je krajem listopada.

 

Leave a Reply