Rezultati 15. kola 1. i 2. gradske lige

Poznata vam je situacija s Korona virusom koja se iz sata u sat mijenja stoga smo i mi prihvatili mišljene IO HSTS-a da se odmah od subote 14.03.2020. uvede moratij na odigravanje svih ligaških mečeva naše prve i druge lige do 15.04.2020. Zbog naprijed navedenog mi smo uspjeli odigrati 15-o kolo u 1. ligi dok 2. liga nije uspjela igrati (osim jedne utakmice) zbog nemogućnosti korištenja dvorane u OŠ Gruda. Ukoliko se promjene uvjeti na bolje s virusom na vrijeme ćemo vas obavijestiti o eventualnom nastavku lige.

 U 15. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Ante Jupek donio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ante Jupek i Filip Mikulić. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je Robert Kralj uz jedan izgubljeni set.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Pavle Radonić donio je dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta dok je Božo Čavala donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ilija Stipić.

Ekipa  Srđ pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom  0. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Milan Rezo i Siniša Desnica dobili su svaki po dvije pojedinačne partije, Milan s jednim izgubljenim a Siniša s dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo.

Ekipa  Marinkolor pobijedila je ekipu Orlando rezultatom  0. Najbolja igračica susreta bila je Lidija Vranješ (Marinkolor) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igračice susreta, Marko Venier i Barbara Vlahović dobili su svaki po dvije pojedinačne partije, Marko s jednim izgubljenim setom a Barbara uz tri izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Ombla rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Vlaho Car donio je dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta dok je Jurica Prpić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Marijo Obrovac.

U 15. kolu ekipa Luka Sorkočević je bila slobodna.

Nakon  15. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 27 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 26 i treća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 25 bodova.

 Najbolji pojedinci nakon 15. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić (Dr Čolić).

Najbolji parovi nakon 15. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

Leave a Reply