REZULTATI 14. KOLA 1. i 2. GRADSKE LIGE

U 14. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Teo Kasač i Borna Ramljak donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Ivan Simović i Ilija Stipić dok su pobjedu u paru donijeli Pepo Deranja i Ivan Simović.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Soul caffe rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Marinko Matulović i Ivica Petković donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Pavle Radonić i Milo Stražičić koji su ostvarili i pobjedu u paru.

Ekipa  Aragosa travel pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom  0. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Goran Raspopović i Drago Kasač dobili su svaki po dvije pojedinačne partije, Goran bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena a Drago uz dva izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Robert Kralj i Goran Raspopović.

Ekipa  Marinkolor pobijedila je ekipu OŠ Cavtat Konavljanin rezultatom  2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Lidija Vranješ je isto tako osvojila dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena, dok je Marko Šarić donio jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Vedran Đurđević koji je s suigračem Vlahom Carem ostvario i pobjedu u paru.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Orlando rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Siniša Desnica donio je dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta dok je Milan Rezo donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Damir Parmać.

 U 14. kolu ekipa Ombla je bila slobodna.

Nakon  14. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 25 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 24 i treća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 23 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 14. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marko Venier (Marinkolor) i Ante Jupek (Dr Čolić).

Najbolji parovi nakon 14. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

 U 14. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom  6 : 1. Najbolja igrač susreta bio je Goran Brajković (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Dragan Bodiroga je donio dvije pojedinačne pobjede uz izgubljen jedan set uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Dubravko Andrijić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Dragan Bodiroga i Goran Brajković.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu JUB rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Antonio Maslać (The dream team) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Sandra Đurišić je donijela dvije pojedinačne pobjede uz izgubljeni jedan set i nešto slabiji omjer dobivenih poena dok su Nora Bećir i Petra Raos osvojile svaka po jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za ekipu JUB donijeli su Luka Kulaš i Laura Mozara.

Ekipa OŠ Gruda Tušići  pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 1.  Najbolji igrač susreta bio je Dominik Zglav (OŠ Gruda Tušići) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Mateo Pavlić donio je dvije pojedinačne pobjede ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Nikola Radonić donio jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ivica Kovačić. Pobjedu u paru za ekipu OŠ Cavtat 2 donijeli su Ivica Kovačić i Nina Markoni.

Ekipa Ceresit  pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 0.  Najbolji igrač susreta bio je Šimun Lukačević (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Ivan Bule je isto tako donio dvije pojedinačne pobjede ali uz jedan izgubljeni set dok su Mario Mozara i Patrik Soldo osvojili svaki po jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Patrik Soldo.

Nakon  14. kola u 2. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Ceresit s osvojenih 27 bodova, The dream team se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 25 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder  s osvojenih 25 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 14. kola su Mario Mozara (Ceresit), Šimun Lukačević (Ceresit) i Sandra Đurišić (The dream team).

Najbolji parovi nakon 14. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB) i Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit).

Leave a Reply