Rezultati 13. kola 1. i 2. Gradske lige

U 13.koluPrve lige postignuti su slijedeći rezultati:

 Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Maro Šimunović isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena dok je Darko Božić donio jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu ostvarili su Darko Božić i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario Juraj Hrćan.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Filip Mikulić je isto tako donio dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok su Marinko Matulović i Ivica Petković donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ante Jupek i Filip Mikulić.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Pavle Radonić isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta dok su Milo Stražičić i Ivo Šarić svaki od njih dobili po jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu ostvarili su Milo Stražičić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je naprijed navedeni najbolji igrač susreta Robert Kralj.

Ekipa  OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Srđ rezultatom  0. Najbolji igrač susreta bio je Jurica Prpić (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Vlaho Car i Vedran Đurđević dobili su svaki po dvije pojedinačne partije ali uz svaki po jedan izgubljeni set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević.

Ekipa Orlando pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Damir Parmać (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Damir Gleđ donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Boris Cikoja donio jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Damir Gleđ i Damir Parmać. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ilija Stipić.

U trinaestom kolu ekipa Marinkolor je bila slobodna.

Nakon  13. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 23 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 22 i treća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 22 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 13. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić (Dr Čolić).

Najbolji parovi nakon 13. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

 

 U 13. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa XYZ pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom  7 : 0. Najbolja igračica susreta bila je Leona Čupić (XYZ) koja je svojoj ekipi donila 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igračice susreta, Ivona Protrka i Marija Štaka su donijele svaka po dvije pojedinačne pobjede ali uz izgubljena tri odnosno jedan set. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivan Radonić i Marija Štaka.

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Antonio Maslać (The dream team) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Sandra Đurišić je donijela dvije pojedinačne pobjede ali uz izgubljeni jedan set dok su Petra Raos i Antun Pendo osvojili svako po jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Nora Bećir i Sandra Đurišić.

Ekipa JUB  pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 3.  Najbolja igrač susreta bio je Dominik Zglav (OŠ Gruda Tušići) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, Luka Kulaš, Laura Mozara i Franko Torić osvojili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Luka Kulaš i Laura Mozara. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antonio Pavlić.

Ekipa Ceresit  pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 2.  Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Šimun Lukačević je isto tako donio dvije pojedinačne pobjede ali uz četiri izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Mario Mozara. U poraženoj ekipi Goran Brajković i Dragan Bodiroga ostvarili su svako po jednu pojedinačnu pobjedu.

Nakon  13. kola u 2. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Ceresit s osvojenih 25 bodova, The dream team se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 23 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder  s osvojenih 23 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 13. kola su Mario Mozara (Ceresit), Slobodan Ljepava (Tropic Thunder) i Šimun Lukačević (Ceresit).

Najbolji parovi nakon 13. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB) i Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit).

Leave a Reply