Rezultati 12. kola 1. i 2. Gradske lige

U 12. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Aragosa travel rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Maro Šimunović isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta dok su Darko Božić i Marijo Obrovac svaki od njih dobio jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu ostvarili su Marijo Obrovac i Maro Šimunović. U poraženoj ekipi dvije pojedinačne pobjede ostvario je naprijed navedeni najbolji igrač susreta Robert Kralj.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Filip Mikulić je isto tako donio dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Marinko Matulović donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ante Jupek i Filip Mikulić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Damir Gleđ.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Pavle Radonić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Milo Stražičić i Božo Čavala dobili su svaki po dvije pojedinačne partije ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pavle Radonić i Milo Stražičić.

Ekipa  Marinkolor pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom  0. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Josip Martinović i Barbara Vlahović dobili su svaki po dvije pojedinačne partije ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip  Martinović i Marko Venier.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Vedran Đurđević i Jurica Prpić donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Vlaho Car i Vedran Đurđević.

U dvanaestom kolu ekipa Srđ je bila slobodna.

Nakon  12. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 22 bodova, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 21 i treća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 20 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 12. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić (Dr Čolić).

Najbolji parovi nakon 12. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

 

 U 12. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Ceresit pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Ivan Bule je donio dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Šimun Lukačević i Patrik Soldo donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu bez izgubljenog seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Patrik Soldo.

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu The dream team rezultatom 4 : 3. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (The dream team) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je četiri seta. U pobjedničkoj ekipi Dragan Bodiroga, Goran Brajković i Slobodan Ljepava donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Goran Brajković i Slobodan Ljepava. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede igračice utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila je Nora Bećir.

Ekipa JUB  pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 3.  Najbolja igračica susreta bila je Laura Mozara (JUB) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igračice utakmice, Luka Kulaš osvojio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Luka Kulaš i Laura Mozara. U poraženoj ekipi, Ivan Radonić ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta dok je jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila Ivana Protrka.

Ekipa OŠ Gruda Tušići  pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 2.  Najbolji igrač susreta bio je Dominik Zglav (OŠ Gruda Tušići) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Nikola Radonić je isto tako donio dvije pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta. U poraženoj ekipi, Baldo Dobrašin ostvario je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za poraženu ekipu donijeli su Mario Đuka i Petar Radonić.

Nakon  12. kola u 2. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Ceresit s osvojenih 23 bodova, Tropic Thunder se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 22 bodova dok je na trećem mjestu ekipa The dream team s osvojenih 21 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 12. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Mario Mozara (Ceresit) i Šimun Lukačević (Ceresit).

Najbolji parovi nakon 12. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit) i Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB).

Leave a Reply