REZULTATI 11. KOLA 1. I 2. GRADSKE LIGE

U 11. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Ombla rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Marko Venier isto tako donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Barbara Vlahović dobila jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu ostvarili su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Marijo Obrovac.

Ekipa Dr Čolić pobjedila je ekipu OŠ Cavtat Konavljanin rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, Ante Jupek, Marinko Matulović i Filip Mikulić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ante Jupek i Filip Mikulić. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Vlaho Car.

Ekipa Soul caffe pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Damir Gleđ (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, Milo Stražičić je dobio dvije pojedinačne partije isto bez izgubljenog seta dok je Božo Čavala dobio jednu pojedinačnu partiju. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Milo Stražičić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Jure Volarević.

Ekipa  Aragosa travel pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom  1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Drago Kasač je dobio dvije pojedinačne partije uz dva izgubljena seta dok je Josip Dedo donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Dedo i Goran Raspopović. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Joško Martinović.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Siniša Desnica koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Ivo Miličić i Milan Rezo donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Ivo Miličić i Milan Rezo.

U jedanaestom kolu ekipa Šampinjoni je bila slobodna.

Nakon  11. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 20 bodova, druga je ekipa Dr Čolić s osvojenih 19 i treća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 18 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marko Venier (Marinkolor) i Filip Mikulić (Dr Čolić).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

 U 11. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom  5 : 2. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (The dream team) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igračice susreta, Petra Raos i Antun Pendo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru u pobjedničkoj ekipi donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Nikola Radonić i Dominik Zglav.

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Slobodan Ljepava je isto donio dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta dok je Dragan Bodiroga donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Dragan Bodiroga i Slobodan Ljepava. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila je Nina Markoni.

Ekipa Ceresit  pobjedila je ekipu JUB rezultatom 3.  Najbolji igrač susreta bio je Šimun Lukačević (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Mario Mozara osvojio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Patrik Soldo. U poraženoj ekipi, Luka Kulaš ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta dok je jednu pojedinačnu pobjedu ostvario Franko Torić.

Ekipa OŠ Gruda Gruda  pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 3.  Najbolji igrač susreta bio je Baldo Dobrašin (OŠ Gruda Gruda) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta. U pobjedničkoj ekipi, pored dvije pobjede igrača utakmice, Ivan Ban i Mario Đuka osvojili su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi, Ivona Protrka i Marija Štaka ostvarile su svaka po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za poraženu ekipu donijeli su Ivona Protrka i Ivan Radonić.

Nakon  11. kola u 2. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Ceresit s osvojenih 21 bodova, The dream team se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 20 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder s osvojenih 20 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 11. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Mario Mozara (Ceresit) i Šimun Lukačević (Ceresit).

Najbolji parovi nakon 11. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit) i Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB).

 

Leave a Reply