REZULTATI 9. KOLA 1. I 2. GRADSKE LIGE

Ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Filipa, Ante Jupek donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta uz nešto slabiji omjer dobivenih poena  dok su Marinko Matulović i Ivica Petković donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu, pri čemu su Ante Jupek i Filip Mikulić svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru.

Ekipa OŠ Savtat Konavljanin pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Vlaha Cara, Vedran Đurđević donio je dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok su Antonio Bošnjak i Jurica Prpić donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu, pri čemu su Vlaho Car i Vedran Đurđević svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru.

Ekipa Marinkolor pobijedila je ekipu Srđ rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Marka Šarića, Marko Venier donio je dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Ivo Miličić i Milan Rezo.

Ekipa  Aragosa travel pobijedila je ekipu Orlando rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Gorana Raspopovića, Robert Kralj donio je dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta pri čemu su navedeni dvojac, Kralj i Raspopović, donijeli pobjedu u paru za svoju ekipu. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Damir Gleđ i Jure Volarević.

Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored Marija Obrovca, Maro Šimunović donio je dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta dok je Darko Božić donio jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Ivan Simović, pri čemu su Simović u paru s Pepom Deranja svojoj ekipi  donijeli pobjedu u paru.

 U devetom kolu ekipa Soul caffe je bila slobodna.

Nakon  9. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih 17 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 16 i treća ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 15 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 9. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Marko Venier (Marinkolor).

Najbolji parovi nakon 9. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor).

 

 U 9. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

 

Ekipa OŠ Gruda Gruda pobjedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Petar Radonić (OŠ Gruda Gruda) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Antonio Bećir donio je isto tako 2 pojedinačne pobjede ali uz jedan izgubljeni set dok su Ivan Ban i Baldo Dobrašin donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi pobjedu u paru donijele su Nina Markoni i Helena Miljanić.

Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu JUB rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Slobodan Ljepava (Tropic Thunder) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Goran Brajković donio je isto tako 2 pojedinačne pobjede ali uz dva izgubljena seta dok je Dubravko Andrijić donio jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Dubravko Andrijić i Slobodan Ljepava. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvarila je Laura Mozara.

Ekipa OŠ Gruda Gruda  pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 3.  Najbolji igrač susreta bio je Dominik Zglav (OŠ Gruda Gruda) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi i Nikola Radonić donio je isto tako 2 pojedinačne pobjede ali uz tri izgubljena seta. U poraženoj ekipi Leona Čupić i Ivona Protrka ostvarile su svaka po jednu  jednu pojedinačnu pobjedu pri čemu su Leona Čupić u paru s suigračicom Marijom Štaka ostvarile i pobjedu u paru.

Ekipa Ceresit pobijedila je ekipu The dream team rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Mario Mozara (Ceresit) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača susreta, Šimun Lukačević donio je isto tako 2 pojedinačne pobjede ali uz tri izgubljena seta dok je Ivan Bule donio jednu pojedinačnu pobjedu  Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu dobili su Šimun Lukačević i Mario Mozara. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Antonio Maslać.

Nakon  9. kola u 2. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa The dream team s osvojenih 17 bodova, Ceresit se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 17 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder s osvojenih 16 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 9. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Mario Mozara (Ceresit) i Goran Brajković (Tropic Thunder).

Najbolji parovi nakon 9. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB) i Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit).

Leave a Reply