NOVA POBJEDA ‘PITURA’ Dugo Selo, dug meč

Libertas Marinkolor je ostvario uspjeh u Dugom Selu, ali ga je istoimeni domaćin dobro, dobro namučio. Dugo Selo je vodilo s 1:0, te izjednačilo na 2:2. O pobjedniku je na kraju odlučivao ogled između Mateja Murata i Tomislava Japeca, koji je na startu izgubio od Luke Martineka s 3:2 u setovima. Međutim, kad je bilo najvažnije, Japec je bio odličan. U prvom setu je Murata ostavio na samo dva osvojena poena, u drugom setu na pet, te u trećem na šest.

Miho Simović i Dragutin Šurbek su bili uspješni nakon što je Japec izgubio od Martineka. Simovič je dobio s 3:1 u setovima Murata, a Šurbek je sa čietsih 3:0 bio bolji od Mislava Martineka. Luka Martinek je dobio za 2:2 u meču Simovića, koji je vodio 2:1 u setovima. Uglavnom, bilo je više nego zanimljivo u Dugom Selu u utakmici 11. kola HEP Hrvatske Super lige u kojem je Libertas Marinkolor stigao do svoje desete pobjede, dok je Dugo Selo doživjelo sedmi poraz.

U idućem, 12. kolu Libertas Marinkolor dočekuje varaždinski StaRR, branitelja naslova i vodeći sastav lige, koji je bez poraza i koji je u prvom dijelu dobio kod kuće dubrovački sastav s 3:0. Super derbi HEP Hrvatske Super lige igra se u Gospinom polju u subotu, 15. veljače, s početkom u 17 sati.

Dubrovački vjesnik/Tonći Vlašić

 

Leave a Reply