NOVA RADOST U GOSPINOM POLJU Kod ‘Pitura’ sve po devet!

 

NOVA RADOST U GOSPINOM POLJU Kod ‘Pitura’ sve po devet!

Idemo Pituri! – viču svaki put navijači Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor, koji su opet imali razloga za zadovoljstvo jer je njihova momčad ostvarila novu pobjedu. Nastavak prvenstva, drugi dio, otvorila je 3:0 uspjehom protiv Splita u maloj dvorani Gospina polja.

Protv Splita sve je bilo gotovo za 73 minute uz samo jedan izgubljeni set. Miho Simović je prvo s 3:1 (11:8, 9:11, 11:7 i 11:3) dobio Vedrana Bakača, prvi reket gostiju. Nakon toga je Dragutin Šurbek s 3:0 (14:12, 11:2 i 11:7) savladao Josipa Mustapića, a priču je zaključio Tomislav Japec, koji je s 3:0 (11:4, 11:7 i 11:3) nadigrao Rina Vidana. Zanimljivo, i prvi ogled u Splitu, u 1. kolu, završio je 3:0 pobjedom Pitura uz samo jedan izgubljeni set, i tada je Bakač jedini uspio osvojiti set, tada protiv Japeca.

Šurbek i Japec su ove sezone na 90 posto uspješnosti. Dobili su 9 od 10 mečeva ove sezone. Simović također 9 uz dva izgubljena (82 posto uspješnosti), a i Libertas Marinkolor je također na devet pobjeda od deset mogućih.

U 11. kolu, 1. veljače, Libertas Marinkolor je gost Dugog Sela, a dva tjedna poslije u Gospinom polju se igra po svemu sudeći utakmice odluke. Dolazi aktualni prvak i lider, StaRR, koji je jedini dobio ove sezone ‘Piture’ i koji ima sve pobjede. Ne smije se zaboraviti kako ove sezone nema doigravanja za naslov prvaka. Tko bude najbolji nakon 18. kola taj će slaviti.

Dubrovački vjesnik/Tonći Vlašić

 

Leave a Reply