Rezultati 6. kola 1. i 2. Gradske lige

U 6. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

 Ekipa Aragosa travel pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Drago Kasač donio je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok je Josip Dedo donio jednu pojedinačnu pobjedu, s tim da su Josip Dedo i Drago Kasač svojoj ekipi donijeli i pobjedu u paru. U poraženoj ekipi jednu pobjedu donio je Ilija Stipić.

 Ekipa Orlando pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Jure Volarević (Orlando) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Damirom Gleđ. U pobjedničkoj ekipi Damir Gleđ i Damir Parmać donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede svaki bez izgubljenog seta.

 Ekipa Ombla pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (Ombla) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Marom Šimunović. U pobjedničkoj ekipi Maro Šimunović i Darko Božić isto tako donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede ali uz svaki po jedan izgubljeni set.

 Ekipa  Dr Čolić pobijedila je ekipu Srđ rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Marinko Matulović donio je dvije pojedinačne pobjede, uz dva izgubljena seta, dok su Ante Jupek i Filip Mikulić donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu kao i pobjedu u paru.

 Ekipa  Marinkolor pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Josipom Martinović. U pobjedničkoj ekipi Barbara Vlahović donijela je dvije pojedinačne pobjede, uz tri izgubljena seta. U poraženoj ekipi po jednu pobjedu donijeli su Milo Stražičić i Ivo Šarić.

 U šestom kolu ekipa OŠ Cavtat Konavljanin je bila slobodna.

 Nakon  6. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih maksimalnih 12 bodova, druga je ekipa Marinkolor s osvojenih 10 kao i treća ekipa Soul caffe s osvojenih 10 bodova.

 Najbolji pojedinci nakon 6. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Ante Jupek (Dr Čolić) i Marko Venier (Marinkolor).

 Najbolji parovi nakon 6. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor) i Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

 

6. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

 Ekipa JUB pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Nikola Radonić (OŠ Gruda Tušići)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Luka Kulaš ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz dva izgubljena seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračicom Laurom Mozara, dok je Franko Torić donio jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi, pored navedene dvije pobjede Nikole Radonić, jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Pero Bokarica.

 Ekipa The dream team pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 6 : 1. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (The dream team)  koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je dva seta. U pobjedničkoj ekipi Nora Bećir, Antun Pendo i Antonio Maslać donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Mario Đuka.

 Ekipa Ceresit  pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 3.  Najbolji igrač susreta bio je Slobodan Ljepava (Tropic Thunder)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijeli su Šimun Lukačević i Mario Mozara pri čemu je Mario Mozara ostvario i dvije pojedinačne pobjede, uz jedan izgubljeni set, isto tako jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je i Šimun Lukačević. U poraženoj ekipi, pored dvije pojedinačne pobjede Slobodana Ljepava, jednu pojedinačnu pobjedu donio Goran Brajković.

 Ekipa XYZ pobijedila je ekipu OŠ Cavtat 2 rezultatom  7 : 0. Najbolja igračica susreta bila je Leona Čupić (XYZ) koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Marija Štaka donijela je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Ivona Protrka i Ivan Radonić donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu kao i pobjedu u paru.

 Nakon  6. kola u 2. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipe The dream team s osvojenih 12 bodova, Ceresit se nalazi na drugom mjestu s osvojenih 11 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Tropic Thunder s osvojenih 10 bodova.

 Najbolji pojedinci nakon 6. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Mario Mozara (Ceresit) i Luka Kulaš (JUB).

 Najbolji parovi nakon 6. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Luka Kulaš / Laura Mozara (JUB) i Šimun Lukačević / Patrik Soldo (Ceresit).

 Kao što znate slijedeće, 7 kolo, igramo u tjednu od 13. – 19.01.2020. odnosno nakon blagdana i dječjih školskih praznika.

 Poštovani kolege igrači, želim vam sretne i blagoslovljene blagdane te puno zdravlja i sreće u Novoj 2020. godini. Ukoliko pretjerate za blagdanskim stolom naši stolnoteniski zeleno plavi stolovi čekaju široke ruke.

Leave a Reply