Rezultati 3. kola 1. i 2. Gradske lige

3. kolu Prve lige postignuti su slijedeći rezultati:

 Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Orlando rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Milanom Rezo. U pobjedničkoj ekipi Siniša Desnica i Milan Rezo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi po jednu pobjedu donijeli su Damir Gleđ i Jure Volarević.

 Ekipa Aragosa travel pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Robert Kralj (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Goranom Raspopović. U pobjedničkoj ekipi Goran Raspopović donio je isto tako dvije pobjede uz jedan izgubljeni set. Ekipa Aragosa travel utakmicu je igrala s dva igrača tako da je utakmice trećeg igrača izgubila bez igre.

 Ekipa Šampinjoni pobijedila je ekipu Lapad kolor rezultatom  4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Teom Kasač. U pobjedničkoj ekipi Pepo Deranja ostvario je dvije pojedinačne pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Miho Drobac i Ivan Simović donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu.

 Ekipa Mainkolor pobijedila je ekipu OŠ Cavtat Konavljanin rezultatom  4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Marko Venier (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set. U pobjedničkoj ekipi Lidija Vranješ i Marko Šarić donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi Vedran Đurđević je ostvario dvije pojedinačne pobjede uz tri izgubljena seta pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U derbiju kola koji je zasluženo dobila ekipa Marinkolora, Vedran Đurđević (ekipa OŠ Cavtat Konavljanin) je bio izuzetno raspoložen i donio je 3 pobjede svojoj ekipi i malo je nedostajalo da se rezultat okrene, ali ovi neizvjesni trenuci čine ovaj sport zanimljivim.

 Ekipa  Dr Čolić pobjedila je ekipu Soul caffe rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Dr Čolić)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Antom Jupek. U pobjedničkoj ekipi Ante Jupek donio je dvije pojedinačne pobjede, uz dva izgubljena seta dok su Marinko Matulović i Ivica Petković ostvarili po jednu pojedinačnu pobjedu. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu donio je Pavle Radonić.

U trećem kolu ekipa Ombla je bila slobodna.

Nakon  3. kola u 1. Ligi  na prvom mjestu nalazi se ekipa Dr Čolić s osvojenih maksimalnih 6 bodova, druga je ekipa OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 5 bodova i treća je ekipa Aragosa travel s osvojenih 5 bodova.

 Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Filip Mikulić (Dr Čolić), Robert Kralj (Aragosa travel) i Ante Jupek (Dr Čolić).

 Najbolji parovi nakon 3. kola su Ante Jupek / Filip Mikulić (Dr Čolić), Robert Kralj / Goran Raspopović (Aragosa travel) i Vlaho Car / Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

 3. kolu Druge lige postignuti su slijedeći rezultati:

 Ekipa Tropic Thunder pobjedila je ekipu OŠ Gruda Tušići rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Tropic Thunder)  koji je svojoj ekipi dono 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Slobodan Ljepava donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta ali s nešto slabijim omjerom dobivenih poena dok je Dubravko Andrijić ostvario jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru ekipi Tropic Thunder  donijeli su Dubravko Andrijić i Dragan Bodiroga. U poraženoj ekipi jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Antonio Pavlić.

 Ekipa The dream team pobjedila je ekipu XYZ rezultatom 7 : 0. Najbolja igračica susreta bila je Petra Raos (The dream team)  koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je tek jedan set. U pobjedničkoj ekipi Nora Bećir, Sandra Đurišić i Antun Pendo donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru donijele su Nora Bećir i Sandra Đurišić.

 Ekipa Ceresit  pobjedila je ekipu OŠ Gruda Gruda rezultatom 0.  Najbolji igrač susreta bio je Vinko Ivičević (Ceresit)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Mario Mozara je donio dvije pobjede uz jedan izgubljeni set dok su Ivan Bule i Patrik Soldo donijeli svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Za pobjedničku ekipu pobjedu u paru su donijeli Šimun Lukačević i Patrik Soldo.  

 Utakmica 3 kola između ekipa JUB i OŠ Cavtat 2 biti će igrana u ponedjeljak 2. prosinca 2019.

 Nakon  3. kola u 2. Ligi  na prva dva mjesta nalaze se ekipe The dream team i Tropic Thunder s osvojenih 6 bodova dok je na trećem mjestu ekipa Ceresit s osvojenih 5 bodova.

 Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Slobodan Ljepava (Tropic Thunder), Antonio Maslać (The dream team) i Petra Raos (The dream team).

 Najbolji parovi nakon 3. kola su Nora Bećir / Sandra Đurišić (The dream team), Antonio Bećir / Petar Radonić (OŠ Gruda Gruda) i Goran Brajković / Slobodan Ljepava (Tropic Thunder).

Leave a Reply