4. kolo

U četvrtom kolu 1 lige  ekipa STK Dubrovnik pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Marijo Obrovac (STK Dubrovnik)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Damirom Parmać. U pobjedničkoj ekipi Antonio Giron i Damir Parmać također su ostvarili svaki po dvije pobjede pri čemu je Damir prepustio dva seta igračima poražene ekipe.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Srđ rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vlahom Car. U poraženoj ekipi istaknuo se Ivo Miličić, s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa  Geoplan pobjedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Filip Mikulić (Geoplan)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Antom Jupek. U poraženoj ekipi svaki po jednu pobjedu donijeli su Dario Petković i Marinko Matulović.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom  6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti 1 set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Pavle Radonić i Ivo Šarić. U poraženoj ekipi istaknuo se Darko Božić s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Marinkolor bila je slobodna u 4 kolu.

Nakon  4. kola u 1. Lizi  na prva tri mjestu nalaze se ekipe OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 8 bodova, Soul caffe  i Geoplan s osvojenih po 7 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Ivo Šarić (Soul caffe) i Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin).

Najbolji parovi nakon 4. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik) i Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan).

U četvrtom kolu 2 lige  ekipa Sun sail  pobjedila je ekipu Aragosa travel rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Đivo Vidojević (Sun sail)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tri seta, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Tomom Vodnica. U poraženoj ekipi istaknuli su se Josip Dedo i Joško Mekišić s po jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Shaolin express pobjedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 5 : 2.  Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Shaolin express)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je 3 seta. U poraženoj ekipi istaknuli su se Dominik Zglav i Antonio Pavlić s po jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa OŠ Gruda Ljuta pobjedila je ekipu OŠ Gruda Popovići rezultatom 4 : 3.  Najbolja igračica susreta bila je Veronika Ivkošić (OŠ Gruda Ljuta)  koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je tri seta. U poraženoj ekipi istaknuo se Sebastijan Raos s jednom pojedinačnom pobjedom. Isto tako u poraženoj ekipi istakao se par Nora Bećir/Sandra Đurišić koje su svojoj ekipi donijeli pobjedu.

Ekipa Samo lagano pobjedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 4 : 3.  Najbolji igrač susreta bio je Vjeran Čović (Samo lagano)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Ivicom Novokmet. U poraženoj ekipi istakli su se Juraj Hrća, Damir  Hađinac i Teofil Topić koji su uspjeli svaki osvojiti po 1 pojedinačnu pobjedu.

Ekipa Lapad kolor dobila je ekipu Libertas klinci rezultatom 6 : 1. Najbolja igračica susreta bila je Petra Skurla (Lapad kolor)  koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je tek jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donijela i pobjedu u paru s suigračicom Klarom Lazić. U poraženoj ekipi istakao se Borna Ramljak s jednom pojedinačnom pobjedom.

Nakon  4. kola u 2. Ligi  na prva tri mjestu nalaze se ekipe Sun sail s osvojenih 8 bodova, Aragosa travel i Luka Sorkočevič i s osvojenih po 7 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 4. kola su Goran Brajković (Shaolin express), Tomo Vodnica (Sun sail) i Josip Dedo (Aragosa travel).

Najbolji parovi nakon 4. kola su Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (Sun sail) i Nora Bećir/Sandra Đurišić.

Leave a Reply