3. kolo

U trećem kolu 1 lige  ekipa Dr Čolić pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Dario Petković (Dr Čolić)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Ivicom Petković. U pobjedničkoj ekipi Marinko Matulović i Ivica Petković također su ostvarili svaki po dvije pobjede ali su prepustili po jedan set igračima poražene ekipe.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Geoplan rezultatom  4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vedranom Đurđević. U poraženoj ekipi istaknuo se prošlogodišnji najbolji igrač lige, Filip Mikulić, s dvije pobjede ali s nešto slabijim skorom poena.

Ekipa  Marinkolor pobjedila je ekipu STK Dubrovnik rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pored najboljeg igrača susreta u pobjedničkoj ekipi i ostalo dvoje igrača, Lidija Vranješ i Marko Venier, donijeli su po dvije pobjede svojoj ekipi. Poraženoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Marijo Obrovac i Damir Parmać.

Ekipa Soul caffe pobijedila je ekipu Srđ rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti 1 set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Robert Kralj i Pavle Radonić.

Ekipa Halo Dubrovnik bila je slobodna u 3 kolu.

Nakon  3. kola u 1. Lizi  na prva tri mjestu nalaze se ekipe OŠ Cavtat Konavljanin s osvojeih 6 bodova, Soul caffe  i Geoplan s osvojenih po 5 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin) i Ivo Šarić (Soul caffe).

Najbolji parovi nakon 3. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik) i Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan).

U trećem kolu 2 lige  ekipa Aragosa travel  pobjedila je ekipu Samo lagano rezultatom 6 : 1. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel)  koja je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi istakao se par Vladan Rusmirović/Bernard Vukušić koji su svojoj ekipi donijela 1  pobjedu.

Ekipa Shaolin express pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 5 : 2.  Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Shaolin express)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti 1 set. U poraženoj ekipi istaknula se Petra Skurla s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa OŠ Gruda Popovići pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 6 : 1.  Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići)  koji je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je tek dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donijela i pobjedu u paru s suigračicom Petrom Raos. U poraženoj ekipi istaknuo se Nikola Oblizalo s jednom pojedinačnom pobjedom.

Ekipa Luka Sorkočević pobjedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 5 : 2.  Najbolji igrač susreta bio je Andrej Hrćan (Luka Sorkočević)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Jurajem Hrćanom. U poraženoj ekipi istakli su se Luka Đivanović i Dominik Zglav koji su uspjeli svaki osvojiti po 1 meč pobjedivši Martina Hrčana.

Ekipa Sun Sail dobila je ekipu OŠ Gruda Ljuta rezultatom 7 : 0 jer je ekipa OŠ Gruda Ljuta predala susret zbog nemogućnosti dolaska na meč iz Grude u Dubrovnik.

Nakon  3. kola u 2. Ligi  na prva tri mjestu nalaze se ekipe Aragosa travel, Luka Sorkočevič i Sun sail s osvojenih po 6 bodova.

Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) i Andrej Hrćan (Luka Sorkočević).

Najbolji parovi nakon 3. kola su Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Josip Dedo/Goran Raspopović i Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (Sun sail).

Leave a Reply