2. kolo

U drugom kolu 1 lige  ekipa Geoplan pobijedila je ekipu Soul caffe rezultatom  5 : 2. Najbolji igrač susreta bio je Ante Jupek (Geoplan)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Filipom Mikulićem (koji je isto ostvario 2 pojedinačne pobjede ali je imao nešto lošiji skor osvojenih setova). U poraženoj ekipi jedino je Ivo Šarić postigao pozitivan skor, jednu utakmicu koju je odigrao dobio je rezultatom 3:2.

Ekipa OŠ Cavtat Konavljanin pobijedila je ekipu Šampinjoni ZLD rezultatom  7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vedranom Đurđević.

Ekipa  Marinkolor pobjedila je ekipu Dr Čolić rezultatom 7 : 0. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je jedan set pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračicom Barbarom Vlahović.

Ekipa Srđ pobijedila je ekipu Halo Dubrovnik rezultatom  4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Ivo Miličić (Srđ)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti 1 set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Borisom Cikoja. U poraženoj ekipi istaknuo se Dario Marić s 2 pojedinačne pobjede ali je prepustio protivničkoj ekipi 2 seta.

Ekipa STK Dubrovnik bila je slobodna u 2 kolu.

Nakon  2. kola u 1. Lizi  na prva tri mjestu nalaze se ekipe Geoplan i OŠ Cavtat Konavljanin s osvojena 4 boda i Soul caffe s osvojena 3 boda.

Najbolji pojedinci nakon 2. kola su Ante Jupek (Geoplan), Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Filip Mikulić (Geoplan).

Najbolji parovi nakon 2. kola su Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan), Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin) i Pavle Radonić/Ivo Šarić (Soul caffe).

U drugom kolu 2 lige  ekipa OŠ Gruda Ljuta  pobjedila je ekipu Samo lagano rezultatom 4 : 3. Najbolji igrač susreta bio je Ivica Novokmet (Samo lagano)  koja je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je jedan set. U pobjedničkoj ekipi istakla se Veronika Ivkošić koja je svojoj ekipi donijela 2 pojedinačne pobjede (uz 2 izgubljena seta) kao i izuzetno važnu pobjedu u paru s suigračem Marom Dobrašin.

Ekipa Shaolin express pobjedila je ekipu Libertas klinci rezultatom 6 : 1.  Najbolji igrač susreta bio je Slobodan Ljepava (Shaolin express)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je samo 1 set. Međutim igrači ekipe Libertas klinci ostvarili su pobjedu u paru te donijeli jednu pobjedu za svoju ekipu.

Ekipa Sun sail pobjedila je ekipu OŠ Gruda Popovići rezultatom 4 : 3.  Najbolji igrač susreta bio je Tomo Vodnica (Sun sail)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Teom Kasač. U poraženoj ekipi istaknuo se Antun Pendo s 2 pojedinačne pobjede ali je prepustio protivničkoj ekipi 3 seta.

Ekipa Luka Sorkočević pobjedila je ekipu Lapad kolor rezultatom 7 : 0.  Najbolji igrač susreta bio je Juraj Hrćan (Luka Sorkočević)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Andrejem Hrćanom. Moramo spomenuti da su Jurajev brat Andrej i otac Martin isto tako donijeli po 2 pojedinačne pobjede, s 1 izgubljenim setom (Andrej) i 4 izgubljena seta (Martin). U poraženoj ekipi istakle su se Petra Skurla i Zhu Guizhi koje su uspjele svaka osvojiti po 2 seta.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu OŠ Gruda III rezultatom 7 : 0.  Najbolji igrač susreta bio je Josip Dedo (Aragosa travel)  koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Goranom Raspopović.

Nakon  2. kola u 2. Ligi  na prva tri mjestu nalaze se ekipe Aragosa travel, Luka Sorkočevič i OŠ Gruda Ljuta s osvojena po 4 boda.

Najbolji pojedinci nakon 2. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Josip Dedo (Aragosa travel) i Juraj Hrćan (Luka Sorkočević).

Najbolji parovi nakon 2. kola su Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Josip Dedo/Goran Raspopović i Maro Dobrašin/Veronika Ivkošić.

Leave a Reply