PITURI ‘ZATRPANI’ ČESTITKAMA

Stižu čestitke sa svih strana Stolnoteniskom klubu Libertas Marinkolor na osvajanju Kupa Hrvatske. Između ostalih čestitao mu je u ime Grada Dubrovnika gradonačelnik Mato Franković, koji je u svojoj čestittci napisao:

‘Poštovani stolnotenisači, poštovani treneru, dragi ‘Pituri’,

Obradovala me vijest kako ste obranili titulu osvajača Kupa Hrvatske i vjerujem da ste ovom pobjedom na najbolji način zaokružili proslavu 40. godišnjice osnutka, koju slavite ove godine.

Još jednom pobjedom pokazali ste kako je sport snažan pokretač te kako se uz trud i zalaganje mogu postići izvrsni rezultati. Na tome vam od srca čestitam i želim vam da i dalje ostvarujete nacionalne i europske uspjehe.

I ovom prigodom upućujem vam čestitku na vrijednoj obljetnici – 40 godina postojanja kluba te posebnu čestitku, u svoje osobno ime i ime Grada Dubrovnika, za osvajanje Kupa Hrvatske!’

‘Pituri’ su na završnom turniru Kupa Hrvatske, koji se igrao 30. i 31. svibnja u Sportskoj dvorani u Gospinom polju, prvog dana dobili s 3:1 Vodovod Osijek, a potom, u velikom finalu, GSTK Zagreb s 3:0 te obranili naslov pobjednika. Dubrovački klub je u protekle dvije sezone stigao do prvih trofeja u svojoj povijesti, i to ih je osvojio tri: naslov prvaka 2017. te Kup Hrvatske 2017. i 2018., a uz to je 2017. ostvario i najveći uspjeh u europskim kupovima – igrao u četvrtfinalu ETTU Cupa.

Tonči Vlašić / Dubrovački vjesnik

Leave a Reply